SL | EN

informacije: 08 205 4010

Nahajate se tukaj

Namestitev za študente

Študentska stanovanja Fakultete za turizem:

Pogoji, ki jih moraj o izpolnjevati kandidati za bivanje:

  • status študenta, vpisan na ft um

Merila razvrstitve:

  • oddaljenost od stalnega prebivališča
  • uspeh pri maturi oz. povprečna ocena študija
  • izjemen učni ali študijski uspeh oz. uspeh na področju obštudijskih dejavnosti

Postopek: zainteresirani kandidati vložijo pisno vlogo s prilogami v referat ft do datuma določenega v razpisu

Cena: za študijsko leto 16/17 - 130,00 eur mesečno

Galerija študentskih stanovanj (desno).

 

 

Študentski domovi Univerze v Mariboru

POSEBNOSTI ZA ŠTUDENTE, KI BIVAJO PRI ZASEBNIKIH S SUBVENCIJO

  1. Za uveljavljanje subvencije pri zasebnikih morata pogoje, določene v Pravilniku o subvencioniranju bivanja, izpolnjevati tako zasebnik kot študent.
  2. Zasebniki, ki bodo ali že oddajajo ležišča študentom s subvencioniranimi bivanjem, se morajo prijaviti na Razpis za najem zmogljivosti, ustreznih za bivanje študentov in študentk za študijsko leto…, ki je praviloma objavljen spomladi na spletni strani študentskih domov. Komisija ŠD preveri ali ponujena ležišča ustrezajo pogojem Razpisa. Zasebniki prejmejo sklep, da lahko nastanijo določeno število študentov s subvencijo.
  3. Študenti, ki kandidirajo za subvencionirano bivanje pri zasebnikih, morajo v času Razpisa (praviloma junija in julija) oddati elektronsko prošnjo za sprejem (če kandidirajo prvič) ali prošnjo za podaljšanje bivanja (če bivanje podaljšujejo ) ter izpolnjevati merila in pogoje določene v Pravilniku o subvencioniranju bivanja.
  4. Študenti, ki bodo izpolnjevali pogoje za subvencionirano bivanje pri zasebnikih, bodo lahko sklenili pogodbe za bivanje samo pri tistih zasebnikih, ki jim je bilo s sklepom odobreno oddajanje določenega števila ležišč študentom s subvencioniranim bivanjem. V letu 2015/16 znaša višina subvencije 32 € na študenta na mesec in za to vrednost se študentu zmanjša višina najemnine pri zasebniku.

 

Stanovanja pri zasebnikih:

SEZNAM ZASEBNIH PONUDNIKOV SOB

Vsi zasebniki, ki ste zainteresirani za oddajo stanovanj študentom FT v študijskem letu 2017-2018, lahko prijavo oddate z izpolnjenim OBRAZCEM na e-naslov naslov ft@um.si ali po pošti Fakulteta za turizem UM, CPB 36, 8250 Brežice. 

 

 

© 2011 Fakulteta za turizem v Brežicah | Pravno obvestilo | PiškotkiAvtorji: ENKI komunikacije