SL | EN

informacije: 08 205 4010

Nahajate se tukaj

Pravno obvestilo

Vse pravice so pridržane. Informacije in dokumenti na spletni strani Fakultete za turizem so predmet avtorske zaščite in drugih oblik zaščite intelektualne lastnine.

Objavljene informacije in dokumenti so informativne narave in so lahko reproducirani le v nekomercialne namene. Nalaganje, predvajanje in tiskanje vsebin je dovoljeno le za osebno, domačo rabo, prepovedano je spreminjanje označb o avtorskih pravicah, drugih obvestil o pravicah intelektualne lastnine ali obvestil o drugih pravicah.

Fakulteta za turizem si prizadeva za ažurnost, točnost in popolnost vseh podatkov in informacij na spletni strani, vendar za njihovo dejansko ažurnost, točnost in popolnost ne prevzema nikakršne odgovornosti.
Uporabniki dostopajo do spletne strani na lastno odgovornost. Fakulteta za turizem ne odgovarja za morebitno škodo zaradi motene ali onemogočene rabe spletne strani ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

Fakulteta za turizem prav tako ne prevzema nobene odgovornosti za vsebino in delovanje spletnih strani, ki so povezani s to spletno stranjo.

Fakulteta za turizem si pridržuje pravico, da spletno stran kadar koli spreminja brez predhodnega obvestila, in sicer tako vsebinsko kot oblikovno.

© 2011 Fakulteta za turizem v Brežicah | Pravno obvestilo | PiškotkiAvtorji: ENKI komunikacije